Logo
Monta si catei de vanzare
 
     
     
 
Saint bernard - 4 luni - 200 euro / pui
      Aspect general: Saint Bernard-ul este un caine de talie mare, puternic si musculos, cu capul mare si rotund, ochii caprui inchis si nasul negru. Urechile triunghiulare si rotunjite la varfuri sunt situate in varful capului. Saint Bernard-ul are un corp puternic si masiv si o coada care atarna si este purtata usor in sus.
      Comportament / Caracter: Saint Bernard-ul este afectuos si prietenos, motiv pentru care este un animalut de casa indragit. Le plac copiii, dar cand sunt in preajma copiilor mici trebuie supravegheati datorita taliei lor gigantice. Saint Bernard-ul este un caine energic, necesitand o spatiu extins pentru miscare. Sunt caini care saliveaza excesiv (balesc). Saint Bernard-ul este tolerant cu alte animalute de companie, dar trebuie supravegheat cand se afla in preajma animalutelor de talie mai mica.
     
 
   
     
 
     
     
 
     
Ciobanesc belgian, Malinois
      Aspect general: Ciobanescul belgian Malinois este un caine uscativ, bine imbracat in musculatura, cu un corp patratos, bine proportionat. Privirea lui exprima mandrie si eleganta. Capul este plat, fiind paralel cu planul botului. Ochii sunt migdalati si caprui, cu o privire alerta si intrebatoare.
      Comportament / Caracter: Ciobanescul belgian Malinois este un caine cu un caracter dominant care are nevoie de un stapan experimentat. Ciobanescul belgian Malinois este un bun protector pentru copii si proprietate datorita instinctului lui nativ de a anticipa pericolele.
     
 
   
     
 
     
     
 
     
Ciobanesc mioritic - 4 luni - 200 euro / pui
      Aspect general: Ciobanescul Mioritic are un temperament calm si prietenos, dar devine un aparator redutabil cand stapanul sau teritoriul sau sunt atacati. Curajul si devotamentul de care da dovada l-au facut celebru si sunt pomenite in povesti si legende populare
      Comportament / Caracter: Este un caine de talie mare, robust si compact, care inspira forta si respect. In ciuda masivitatii impresionante, este extrem de agil, surprinzandu-si adversarii cu miscarile sale precise si iuti. Este un caine foarte rezistent care supravietuieste fara probleme in conditii dificile de clima sau alimentatie. Este usor de ingrijit si se adapteaza usor oricarui anturaj.
     
 
   
     
 
     
     
 
     
Amstaff - 6 luni - 200 euro / pui
      Aspect general: American Staffordshire Terrier-ul are un corp robust, musculos si puternic. Ochii sai inchisi la culoare, contrar a ce se spune despre ei, exprima blandete si vioiciune. Urechile pot fi cupate si purtate ridicat sau pot fi lasate la forma naturala. Daca nu sunt cupate, urechile Amstaff-ului sunt triunghiulare, prinse in varful capului si purtate pendulant. Amstaff-ul are un cap mare si lat cu un bot scurt si maxilare foarte puternice. Coada sa este scurta si este purtata in mod obisnuit pe langa picioare. Blana este scurta si deasa si poate fi regasita intr-o multitudine de culori, dar albul nu trebuie sa ocupe mai mult de 80% din suprafata corporala.
      Comportament / Caracter:Amstaff-ul este un minunat caine de paza si un companion desavarsit. Sunt extrem de loiali si extrem de protectori cu copiii, adultii si proprietatea stapanilor lor. Amstaff-ul este tolerant cu copiii doar in cazul in care creste alaturi de acestia, insa poate fi agresiv cu strainii.Amstaff-ul se poate adapta traiului intr-un apartament de bloc atata timp cat este scos la plimbari zilnice. El este foarte activ in interiorul caminului astfel ca nu este absolut necesar sa-i puneti la dispozitie o curte. Acest caine prefera climatele calde.
     
 
   
     
 
     
     
 
     
 
   
     
 

Cuvinte cheie: golden retriever, saint bernard, malinois, ciobanesc mioritic, caine, pui, brasov, lucky dog, monta, catei de vanzare, video, portofoliu, pensiune, cosmetica, consiliere.

 
   
     
 
 

acasa | dresaj | pensiune | consiliere | portofoliu | video | cosmetica si frizerie
monta si catei de vanzare | contact