Logo
Dresaj
Dresajul cainelui consta intr-un proces prin care animalul invata anumite comenzi, fie de baza, fie mai elaborate.
 
     
     
 
     
      Prin dresaj cainele va avea un comportament adecvat si va invata sa devina prietenos sis a-si asculte stapanul in orice situatie.
     Comunicarea este o cale mai complexa in relatia stapan-animal de companie, dar totusi dresajul constituie un mod prin care animalul este recompensat pentru reusite si corectat pentru greseli.
     Acestea fiind spuse iata cele 4 categorii de dresaj pe care Lucky Dog va poate oferi.

 
   
     
  read moreDresaj de companie
      Orice caine poate fi domesticit. Pentru cei care isi iubesc patrupedul si vor sa il tina aproape de familie, pot apela la un dresaj special, acela de companie in care cainele este invatat sa isi fixele anumite comenzi si sa fie mult mai atent  la tot ce se intampla in jurul sau.
 
   
     
 

read moreDresaj de paza
     Pentru stapanii care vor sa isi atreneze patrupedul sa pazeasca si sa apere caminul sau pentru pregatirea sa pentru o “slujba mai complicata” exista dresajul de paza in care cainele va trece prin 7 etape pentru a ajunge un adevarat caine de paza: paza la obiect, simularea unei actiuni reale, atacul sportiv, pregatirea cainelui pentru un atac controlat, formarea muscaturii, dezvoltarea instinctului teritorial si la sfarsit un test de aptitudini.

 
   
     
  Examen de lucru
      B.H. ( BegleitHund = caine de companie) cuprinde doua faze: disciplina propriu zisa si socializare. La prima proba se acorda punctaj, conditia de promovare fiind intrunirea a minim 70% din totalul punctelor acordate pentru disciplina, la a doua faza, de socializare, se acorda calificative, fiind necesar ca testele sa fie trecute cu minim satisfacator. Acest examen se adreseaza tuturor raselor, chiar si metisilor, fiind practic un test de educare corecta.
 
   
     
  Expozitii
     Persoanele care detin caini care prezinta, potential ridicat pentru expozitii canine, ar fi indicat sa apeleze la serviciile unui profesionist, deoarece acesta cunoaste modalitatile de a evidentia si de a expune cat mai bine calitatile specifice ale rasei din care face parte cainele respectiv.
 
   
 
   
     
 

Cuvinte cheie: dresaj, dresajul cainelui, comenzi, caine prietenos, stapan-animal de companie, Lucky Dog, dresaj de companie, dresaj de paza, dresaj special, caine de paza, test de aptitudini, examen de lucru, BegleitHund, expozitii canine, brasov, pensiune, consiliere, cosmetica si frizerie canina, monta, catei de vanzare, portofoliu, video.

 
   
     
 
 

acasa | dresaj | pensiune | consiliere | portofoliu | video | cosmetica si frizerie
monta si catei de vanzare | contact